Tilmelding til Limfjordskrydseren er åben

Skrevet tirsdag d. 14. maj 2013

Vejret og vandet bliver varmere og snart begynder sæsonen for Åbent vand svømning med stævner i hele landet.

Svømmeklubben NORD har siden Limfjordskrydseren startede været medarrangør, hvor også en del af klubbens svømmere har deltaget og været med til at svømme over fjorden.

Limfjordskrydseren svømmes i år d. 1. september og som du måske har læst her på hjemmesiden er Svømmeklubben NORD igen i år involveret i Limfjordskrydseren, og der er nu åbent for tilmelding for alle, som har lyst til deltage og være med til at svømme over fjorden.

Tilmeld dig Limfjordskrydseren 2013 her »

Har du ikke lyst til at svømme over fjorden, men vil du gerne være med alligevel, kan du hjælpe Svømmeklubben NORD på nordsiden af fjorden, hvor svømmerne kommer i mål, hvor vi i alt skal vi bruge cirka 25-30 frivillige hænder.
Nogle af vores opgaver kræver en vis baggrund, eksempelvis som læge, livredder eller speaker, men de resterende opgaver kræver udelukkende at du har lyst til at investere nogle timers arbejde sammen med en gruppe andre frivillige med relation til svømmeklubben.
Er du interesseret må du meget gerne kontakte
Michael Frellsen michaelfrellsen@live.dk eller Torben Christensen aadalen@c.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>