Kom til gratis prøvesvømning i NORD, når vi holder CHARMEUGE i hele uge 33

Hvad betyder "CHARMEUGE"?

Vi afholder for første år "Charmeuge" i uge 33, med det formål at skabe mere synlighed omkring Svømmeklubben NORD i lokalområdet, samt forhåbentligt tilføre flere medlemmer, inden efterårssæsonen for alvor går i gang mandag d. 21. august (uge 34).

Charmeugen er en slags Åbent Hus, hvor Svømmeklubben NORD hver dag i et kort tidsrum i uge 33 - både i Gl. Lindholm og Vadum Svømmehal - holder åbent for, at alle kan komme GRATIS ind til en prøvetime i klubben. 

Hvordan deltager man?

For at deltage i CHARMEUGEN tilmelder man sig én af de events, der hedder "Gratis prøvetime....." inde på vores hjemmeside.
Alle, der retter sig efter vores træneres instrukser i hallerne, kan være med.

Hvad skal der ske?

HUSK! Alle skal gå på toilet, samt i bad og vaskes over HELE kroppen (også håret), før de tager badetøj på under bruseren. Når det er gjort, kan man få lov at komme med i vandet.

Vores Badepersonale skal "checke jer ind", før I må gå i vandet.
I vandet vil vores trænere gennem lege, øvelser og forskellige teknikker hjælpe med at vurdere, hvilke af vores NORD-hold, der passer lige præcis til jer.

Hvilke aldersgrupper kan være med?

Alle aldersgrupper er meget velkomne.

I NORD heddder vores yngste hold "MiniPlaske", og er et tilbud til børn i 2-4-års alderen, om at tage deres forældre med i vandet og lære teknikker til at begå sig trygt i og omkring vand.
Vi har flest medlemmer i aldersgruppen 5-12 år, fordelt på Begynder-hold, Let Øvet-hold og Øvet-hold.
Som noget nyt har vi fået et Ungdomshold for 12-16-årige, hvor fokus primært er på at danne sociale relationer og have det sjovt med vandkativiteter - og ikke så meget på at svømme langt og hurtigt.
Vil man hellere svømme langt og hurtigt, er vores Open Water-, Crawl-, Svøm100- eller Motionshold måske nærmere sagen, eller måske endda vores Sprint- og Masters-hold. Her skal du blot være 16 år eller derover for at være med.

Er du vandskræk, har du mulighed for at komme forbi til en snak med trænerne om din skræk, og de Vandskræk-hold, vi har i NORD. Måske det kunne være starten på en rejse, hvor du i sidste ende kan være mere tryg i og omkring vand?

Hvor må vi forældre være under prøvetimen?

Vi ser meget gerne at forældre kommer med i vandet (Psst! Vi har jo også voksenhold til jer ;-) ).

Skal du som forælder ikke med i vandet, har du mulighed for at kigge med under prøvetimen fra balkonen i Gl. Lindholm Svømmehal (den finder du ved at gå ind i skolegården, og hen til trappen under overdækningen), eller fra bordene nede ved skamlerne i Vadum Svømmehal (Husk at tage dine sko af i Vadum).

Hvor længe er mine børn i vandet?

Vi anbefaler, at børnene kun er i vandet i 30-45 minutter, så de ikke bliver alt for kolde. Vi sender børn op løbende, som er klar til at komme ind under den varme bruser. Hold derfor godt øje med, om dit barn bliver sendt ind i omklædningen, så du er klar til at tage imod på den anden side.

Hvordan kommer jeg med?

Følg dette link ind til vores Events.

Vi glæder os til at se jer!

OBS. Vi gør opmærksom på, at man ved deltagelse i CHARMEUGEN i NORD accepterer, at Klubben tager billeder under aktiviteterne, og at disse billeder må bruges til markedsføring af Klubben og dennes aktiviteter.