Ukrainsk tolk søges til 30 minutter om ugen

13-10-2023

Ukrainsk tolk søges til 30 min frivilligt arbejde om ugen

Live tolk fra dansk/engelsk til ukrainsk i svømmeundervisning i Gl. Lindholm Svømmehal

Vi brænder for at skabe gode oplevelser med aktiviteter i og omkring vand, og vi leder efter dig, der har lyst til at hjælpe os!

Svømmeklubben NORD har vi efterhånden en del ukrainske medlemmer i form af børn og unge, som ønsker at gå til svømning. Det kan dog være svært at lære, hvordan man begår sig i en svømmehal, når man ikke forstår de regler og instrukser, som bliver givet af vores dansktalende instruktører.

Hver tirsdag kl. 19.00-19.30 ønsker vi derfor at oprette et hold, hvor ukrainske børn og unge kan starte deres danske svømmeeventyr.
Her er målet, at de opnår fuldt kendskab til og efterlever reglerne i og omkring svømmehallen, samt forstår de danske svømmetermer, som bliver brugt i undervisningen.
Når de er klar til det, bliver de derefter tilbudt at komme hen på et almindeligt blandet hold, og modtage svømmeundervisning på dansk.

Som tolk er din opgave derfor at bidrage til den målsætning i tæt samarbeje med vores svømmetrænere. Du skal efter bedste evne oversætte trænerens instrukser direkte til svømmerne.

Undervejs i samarbejdet ønsker vi at opbygge et "hjælpekartotek" til vores trænere, som de kan benytte, hvis du en dag ikke har mulighed for at hjælpe os mere.

Hvis du siger ja til at hjælpe os, får du tilgengæld et frivilligt arbejde, hvor du virkelig er med til at gøre en forskel, blandt utroligt dygtige svømmetrænere, med børn og unge fra lokalområdet.

Der er ikke et krav, men helt klart en fordel, hvis du kan bestå en bassinlivredderprøve (læs mere her: https://www.svoem.org/Discipliner/Livredning/Vandsikkerhed/Proever/Bassin-Livredderproeven/Indhold-i-Bassin-Livredderproeven/ )
Vi betaler prøveomkostningerne, hvis vi aftaler, at du skal op til prøven.

Vi leder efter en, der kan starte hurtigst muligt, og som har lyst til at blive sæsonen ud (til midt december), og muligvis et stykke ind i vores forårssæson (jan-juni).

Det er et krav for samarbejdet, at der kan indhentes ren børneattest på dig.

Ansøgninger modtages pr. mail til kontakt@svommeklubbennord.dk

Læs mere

Bliv ansat i NORD

01-06-2023

Trænere, Hjælpetrænere og Badepersonale søges til Svømmeklubben NORD

 

Beskrivelse

Nu har DU chancen for at blive en del af Svømmeklubben NORD!
Vi leder efter trænere, hjælpetrænere og badepersonale, der har lyst til at være en del af vores ”Efterårssæson 2023” fra midt august til midt december.

 

Hvad går jobbet ud på?

Som Træner får du ansvaret for undervisningen i vandet. Vi har programmapper i begge vores haller, som strukturerer undervisningen og de forskellige øvelser, vi ved, virker.

Som Hjælpetræner er din opgave at bistå træneren i lav ende med undervisningen. Du skal derfor hjælpe med at give børnene bælter og vinger på, støtte dem i vandet og være klar med en hjælpende hånd eller lidt trøst, når de skal i og op af vandet.

Som Badepersonale er du en ”drone” i hallen. Du skal krydse børnene af og føre kontrolmappe, så vi altid ved, hvem og hvor mange, der er i vandet. Vi går meget op i sikkerhed, og dit ansvar er at holde opsyn med bassinet. Dertil er du den, der møder først ind, og starter hallen op, samt den, der sørger for at lukke hallen pænt ned igen.

 

Hvor er det henne?

Svømmeklubben NORD har Klubhus på Skolevej 2, 9400 Nørresundby. Lige ved siden af huset, er er indkørsel til en p-plads ved Gl. Lindholm Skole. Det er her, man finder Gl. Lindholm Svømmehal, hvor vi har svømmeundervisning alle ugens dage. Derudover har vi svømmeundervisning i Vadum Svømmehal, Søndermarken 20, 9430 Vadum, om tirsdagen, torsdagen og fredagen.
Man skal derfor være indstillet på, at der kan forekomme vagter i begge haller.

 

Hvor mange timer/vagter har man?

Som ungarbejder må du have op til 8 timers arbejde ud over din skole på skoleuger, så længe du er under uddannelsespligt.
Du får altid faste ugentlige vagter. Hvor mange timer og vagter, du får, bliver aftalt mellem dig, og din daglige leder – vores Foreningskoordinator.

 

Hvad er lønnen?

Du får løn efter alder, rolle og uddannelsesmæssige kvalifikationer. Lønnen varierer fra 70 kr./time til 125 kr./time.

 

Hvad skal man have på?

Du skal selv have en badedragt eller badebukser med. Du får udleveret t-shirt og short fra klubben, som skal afleveres tilbage, når du stopper, eller hvis du skal have en anden størrelse på sigt.

Når du møder ind, skal du gå i bad og vaske dig, fuldstændig ligesom hvis du selv skulle til svømning. Derefter tager du badetøj og klubtøj på, og går ind i svømmehallen. Vi anbefaler, at badepersonaler køber nogle gode indendørs kondisko med ”hælklap”, så de sidder godt fast på foden.

Vi har våddragter hængene i Gl. Lindholm Svømmehal, som er til fælles brug blandt de ansatte, da det godt kan blive lidt koldt, hvis man skal være i vandet i mange timer ad gangen.

 

Hvad kræver det at blive ansat?

For at blive ansat skal du have lysten til at være en del af vores aktiviteter i og omkring vand. Du skal være fyldt 13 år, for at blive hjælpetræner, 15 år for at blive badepersonale og 17 år for at blive træner.

Alle ansatte skal bestå ”Bassin Livredderprøven” ved sæsonopstart, som du kan læse mere om på SVØM Danmarks hjemmeside via dette link: https://www.svoem.org/Discipliner/Livredning/Vandsikkerhed/Proever/Bassin-Livredderproeven/Indhold-i-Bassin-Livredderproeven/ 

Det er derfor en fordel, at du tidligere har gået til svømning.

Ønsker du at blive træner, skal du gennemføre Svømningens Grunduddannelse, hurtigst muligt efter opstart. Du kan læse om den her: https://www.svoem.org/Kurser/Traener-og-Instruktoer-kurser/Svoemningens-Grunduddannelse/ 

Vi planlægger at få lov til at holde uddannelse ”In House”, så alle kan være ”afsted” sammen.

 

Hvorfor skal jeg blive ansat i Svømmeklubben NORD?

Svømmeklubben NORD er over 100 år gammel – og det er af en meget god grund. Vi er nemlig verdensmestre (syntes vi selv) i fællesskab og sammenhold. Fællesskabet blandt de ansatte i NORD er en usleben diamant, der VIRKELIG gemmer på nogle fantastiske venskaber for livet. En overvejende del af vores ansatte er i alderen 13-22 år. Det er derfor let at finde ligesindede, som forstår dig og din hverdag. Alle vores ansatte elsker at lege i vandet, og har altid god stemning med på kanten.

Kunne du derfor tænke dig at arbejde et sted, hvor du lynhurtigt bliver en del af fællesskabet, og f.eks. have et studiejob/fritidsjob, hvor du kan glemme omverdenen og er garanteret en god oplevelse hver gang, så skal du sende os en ansøgning.

 

Hvordan ansøger man?

Klik på linket herunder, og skriv dig op på listen inden tirsdag d. 1. august.

Skriv lidt om dig selv og din baggrund.
Skriv gerne om du har kursusbeviser, hvis du allerede har gennemført en af SVØM Danmarks kurser.

Herefter vil vores foreningskoordinator læse alle ansøgninger igennem i uge 31 og kontakte de kandidater, der vil blive inviteret til samtale hurtigst muligt derefter.

Ansøg om at blive ansat i NORD ved at klikke her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Bonus info:

Hvilke hold har I?

Vi har hold helt ned to 2-årige, der har deres forældre med i vandet, som vi kalder ”Miniplaske”.

Derefter kan man rykke op til ”Plask og Leg”, som har til formål at vandtilvende børn gennem leg, så de bliver komfortable med at få vand i hovedet, og hovedet i vandet.

Når børnene begynder at kunne begå sig trygt i vandet, rykker de op til ”Begynder”. Her er der stadig fokus på læring gennem leg, men målet er i højere grad, at børne når hen til at kunne svømme fra den ene kant til den anden (i lav ende af bassinet) uden hjælpemidler.

Derefter er de klar til at rykke ned i dyb ende på ”Let Øvet”. Her bliver de forskellige svømmestilarter indøvet, indtil man er klar til at svømme på langs af bassinet og rykke op på ”Øvet”.

På ”Øvet” svømmer alle børn på langs af 25-meter-bassinet, og stilarterne øves fortsat.

Som et ekstra tilbud, har vi oprettet ”Teens+”, som er vores øvet-hold for alle børn og unge over 13 år. Her har vi lidt mere fokus på det sociale, samtidig med at vi dygtiggør os yderligere i at blive sikre i vandet.

Når børnene er godt på plads på ”Øvet”, er der chancer for, at vores Konkurrence-afdeling begynder at kigge efter mulige aspirant- og talentkandidater.

Vi har også mange forskellige voksenhold, for de svømmere, der enten er helt nye, dem der ønsker at motionere med mange baner, dem der ønsker at bevæge sig i vandet til AquaFitness, og dem, der tidligere har svømmet konkurrencesvømning, som gerne vil holde formen ved lige. Dertil har vi også Open Water hold, som træner op til at svømme i åbent vand.

Du kan læse mere om os og vores hold på vores hjemmeside: https://www.svommeklubbennord.dk/ og så kan du selvfølgelig følge med på vores forskellige sociale medier.

Læs mere

Sommer-Nyhedsbrev

01-06-2023

 Sommer-Nyhedsbrev 

(Juni og Juli 2023)


Vi mangler hænder til Limfjordskrydseren søndag d. 25. juni 

Vi skal bruge 4 frivillige hjælpere til Limfjordskrydseren søndag den 25. juni i tidsrummet kl. 10 til kl. ca. 14 - og vi håber, du kan hjælpe. 

Vi skal hjælpe med at få svømmerne sendt afsted fra Nørresundby. 
Ligeledes skal vi hjælpe til med at få deltagerne hjulpet op af båden, som sejler dem fra Aalborg over til os i Nørresundby. 

Hvis du har lyst til at hjælpe - eller kender den helt rette person - så henvend dig meget gerne hurtigst muligt til Jørgen på:

Telefon: +45 20 35 94 18
Mail: jfa.post@hotmail.com 


Skal du med til Rema 1000 AquaCamp, eller kender du en på 7-15 år, som skal?

Der har været en "bug" i maskineriet, men NU skulle alt gerne køre som smurt i vaseline.

Tilmelding til AquaCamp og Aktiv Sommer er up and running!

Der er rift om pladserne, så skynd dig at sikrer dit barn en plads inden d. 9. juni.

Aalborg Kommune har endda sørget for, at børn i 3./4. klasse kan deltage gratis i uge 26 gennem projektet "Aktiv Sommer".
( Læs mere om Aktiv Sommer her: https://www.aktivsommeraalborg.com/ )

Svømmeklubben NORD afholder REMA 1000 AquaCamp i samarbejde med Dansk Svømmeunion, der har udviklet konceptet takket være støtte fra REMA 1000 og TrygFonden.

Læs mere her på vores hjemmeside: https://www.svommeklubbennord.dk/page/rema-1000-aquacamp

Under Rema 1000 Aqua Camp vil den daglige leder kunne kontaktes ml. kl. 8.00 og 16.00 ved at ringe til tlf.: 98 17 41 37


Kender du NORDs nye trænere, hjælpetrænere og badepersonale?

Vi leder efter trænere, hjælpetrænere og badepersonale, der har lyst til at være en del af vores ”Efterårssæson 2023” fra midt august til midt december.

Kender du nogen, du godt gad at se i vores flotte klubtøj, stå at hjælpe i vandet eller på kanten, når vi har hold i vores undervisningsafdeling?
Så må du meget gerne sende dem dette link, hvor de kan læse mere, og skrive sig op til at blive kontaktet i begyndelse af august 2023:

https://www.svommeklubbennord.dk/nyheder/11


Sidste svømning inden sommerferien

Alle hold har sidste svømning i uge 24 (mandag d. 12. juni til søndag d. 18. juni).

I denne uge vil undervisningen derfor være præget af flere lege i vandet, så vi kan få sagt godt farvel til hinanden.

Tusind tak, fordi I har valgt Svømmeklubben NORD til at undervise jeres barn i vandaktiviteter. Det har været os en kæmpe fornøjelse at skabe et aktivt udviklingsrum, hvor vi har lært dit barn at kende. Vi håber, at vi fortsat må få fornøjelsen efter sommerferien.


Tilmelding til efterårssæsonen 2023

Tilmelding til efterårssæsonen åbner mandag d. 12. juni for medlemmer. (Tilmeldingen til hold for nye medlemmer åbner mandag d. 19. juni).

Alle børn vil modtage en "oprykningsseddel", hvor trænerne udfylder deres anbefaling for tilmelding til hold i næste sæson. Husk derfor at spørge jeres børn, om de har husket at få en seddel med hjem fra svømning.

På oprykningssedlerne kan I også se, hvordan I tilmelder jer til et hold. Vi har dog skiftet navn fra "Svømmeskole" til "Undervisningsafdelingen". OBS! Man bliver IKKE automatisk tilmeldt et nyt hold. I skal derfor HUSKE at tilmelde jer aktivt til den nye sæson.

Alle hold starter op efter sommerferien i uge 34 (mandag d. 21. august til søndag d. 27. september).


Cheftræner for Konkurrenceafdelingen, Anders Kjær Pedersen, forlader Svømmeklubben NORD

Som I enten allerede har hørt, eller nok snart hører, så er vi desværre nødt til at tage afsked med Anders, når vi går på sommerferie.
Anders har valgt at sige ja-tak til en stilling ved Aalborg Svømmeklub. Hvor han skal være fuldtids talentudvikler, og ledende træner for deres AS2 hold, (Han tager over efter Erik Pallesen).
Det er selvfølgelig en udfordring for NORD, som har haft utrolig stor glæde af at have Anders ved roret for Konkurrenceafdelingen de sidste tre år.

For at sikre den bedste mulige vidensoverdragelse vil vi indtil sommerferien lade K1 og K2 træne sammen i så vid udstrækning som det er muligt. Vi vil køre det som et stort hold, med de tre trænere sammen på kanten. 
Hvad der så skal ske efter sommerferien vil bestyrelsen drøfte snarest muligt, og melde ud når vi har en plan.

Bestyrelsen ønsker Anders alt muligt held og lykke fremover. Vi glæder os til at hilse på dig ude i svømmehallerne.

I er naturligvis velkomne til at tage kontakt til undertegnede hvis i har flere spørgsmål.

På bestyrelsens vegne

Flemming Skjøtt
Formand
E-mail: flemming@svommeklubbennord.dk


Kontoret holder sommerlukket

Kontoret holder sommerlukket i uge 26, 27, 28, 29, og 30. Vi er tilbage i primo august. Følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger efterårssæsonens nye telefonåbningstider op.

Vi begynder at besvare mails i uge 31.

 


Svømmeklubben NORD ønsker alle tidligere, nuværende og fremtidige medlemmer en fantastisk sommerferie.

Husk at holde svømningen ved lige - jeres børn kan en masse lege, som de helt sikkert gerne vil vise jer!

Vi modtager meget gerne sommerferiebilleder
på kontakt@svommeklubbennord.dk som vi må have lov at bruge i vores fremtidige markedsføring af Klubben og dennes aktiviteter.

Vi ses i August 2023!

Læs mere